Νούνο Εσπίριτο Σάντο για Ολυμπιακό: «Μας έτυχε δύσκολος αντίπαλος»

Ο προπονητής της Γουλβς εξήγησε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος, κάτι που φάνηκε και με την Αρσεναλ, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του Ποντένσε στον Πειραιά.

Η κληρωτίδα έστειλε τη Γουλβς πάνω στον Ολυμπιακό και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για την ομάδα του, κάτι που δεν έκρυψε, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον αντίπαλό του στη φάση των “16” του Champions League. Αλλωστε, πλέον οι Αγγλοι γνωρίζουν καλύτερα τους Ερυθρόλευκους μετά την μεγαλειώδη εμφάνισή τους το βράδυ της Πέμπτης στο “Εμιρεϊτς”.

«Θα είναι πολύ σκληρός αντίπαλος. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και είδαμε κόντρα στην Αρσεναλ τις μεγάλες δυνατότητές της. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Εχουμε και άλλα δύσκολα παιχνίδια μέχρι τότε. Ωστόσο, πάμε αγώνα τον αγώνα και την κατάλληλη στιγμή θα προετοιμαστούμε για την πρώτη συνάντηση μαζί του. Θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό όταν έρθει η ώρα».

Βέβαια, υπάρχει και η ιστορία του Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος μόλις μετακόμισε από τον Ολυμπιακό στους Λύκους και τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, με τον Νούνο να μην δίνει τόση έκταση σε αυτό, όσο στο συνολικό γεγονός για όλο το club: «Θα είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι για εκείνον, αλλά και για όλους στην ομάδα. Για εμάς, για τους οπαδούς, για το club, για την πόλη. Αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι είναι συγκλονιστικό για όλους μας στη Γουλβς».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...