Ντάσιος: «Στο χωριό δεν βοηθά κανείς, όλοι στρέφονται εναντίον σου…»

Ο Προέδρος του Αστέρα Νέου Περιβολίου, Μιχάλης Ντάσιος, προχώρησε σε σημαντικά ζητήματα όπου θα συζητηθούν και αφορούν την ομάδα της Β’ τοπικής κατηγορίας.

Ο ίδιος επικοινώνησε με το ArenaLarissa.gr και ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τωρινή διοίκηση και όχι μόνο μέσα από το χωριό και τους συγχωριανούς και μάλιστα ο Μιχάλης Ντάσιος με τα ελάχιστα ενεργά μέλη που υπάρχουν, έδειξαν τις προθέσεις τους και παραιτούνται από τη διοίκηση.

Ο ίδιος ανέφερε τα εξής:

«Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και αντιμετωπίζουμε προβλήματα στο ίδιο μας το χωριό όπου κανείς δεν βοηθά καθόλου στη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, οι περισσότεροι στο χωριό δεν γνωρίζουν τι χρώμα φανέλα φοράει η ομάδα. Δεν έρχεται κανείς να δει την ομάδα στο γήπεδο να τη στηρίξει ως φίλαθλος εδώ και μεγάλο διάστημα. Μάλιστα, μετά από κάθε παιχνίδι συζητιέται στο καφενείο του χωριού το αποτέλεσμα και όλοι έχουν μόνο να κρίνουν αρνητικά χωρίς να έχουν τη πρόθεση να βοηθήσουν στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ερχόμαστε από τη Λάρισα και αυτοί που βρίσκονται ήδη στο χωριό δεν ενδιαφέρεται κανείς. Θέλω να κάνω και τα παράπονα μου προς το Δήμο Κιλελέρ καθώς δεν υπάρχει καμία βοήθεια ούτε από εκεί. Να αναφέρω ότι το γήπεδο στο χωριό φτιάχτηκε δύο φορές επί διοίκησης μου και δεν ακούστηκε ούτε ένα «ευχαριστώ». Μάλιστα, βγήκαν μερικοί στη πλατεία και είπαν ότι έφτιαξαν εκείνοι το γήπεδο και ήταν περήφανοι γι΄αυτό. Φθάσαμε σε σημείο να υπάρχουν παιδιά από το χωριό, να μη παίζουν σε εμάς και να προτιμούν να αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και χωριά που παίζουν στη ίδια κατηγορία με το Νέο Περιβόλι. Παιδιά που συμπληρώνουν όχι μία 11άδα αλλά μία ολόκληρη αποστολή. Η κριτική όλων στο χωριό είναι πάντα κακοπροαίρετη και όχι καλοπροαίρετη. Πολλοί στο χωριό αναρωτιούνται γιατί δεν παραιτούμαι για να αναλάβουν εκείνοι τον σύλλογο. Ακόμη κι αυτό να συμβεί, να δείτε πως δεν θα πάρει κανείς την ομάδα και θα διαλυθεί. Ακόμα και παλιοί παράγοντες της ομάδας βρίσκονταν απέναντι μας. Είναι δύσκολες οι εποχές που ζούμε. Τρία άτομα που είμαστε ενεργοί με την ομάδα να δηλώνουμε από σήμερα τη παραίτηση μας. Όπως και να ‘χει, θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν οικονομικά την ομάδα και να πω πως αν δεν ήταν αυτοί δίπλα μας τότε δεν θα υπήρχε η ομάδα…».