Ντ’Αμίκο: “Ένα χρόνο εκτός ο Φαλκάο”

Ένα ολόκληρο έθνος προσεύχεται για τον Φαλκάο. Οι Κολομβιανοί αγωνιούν την στιγμή που όλα συνηγορούν πως ο σταρ της Μονακό δεν θα προλάβει το Μουντιάλ. Ο γνωστός ατζέντης, Ντ’Αμίκο τόνισε πως μπορεί να μείνει εκτός ακόμη και ένα χρόνο! Τι δήλωσε ο Τουλαλάν.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης, Σασελέ – Μονακό, στο πλαίσιο της φάσης των “32” του γαλλικού κυπέλλου.

Ο Κολομβιανός επιθετικός είχε ανοίξει το σκορ στο 29′ και τραυματίστηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

ι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία από έξι μέχρι οχτώ μήνες.

Αν επαληθευτούν οι συγκεκριμένες προβλέψεις ο σταρ της εθνικής Κολομβίας δεν θα προλάβει το Μουντιάλ της Βραζιλίας και ως εκ τούτου δεν θα τεθεί αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας.

“Έχει τραυματιστεί σοβαρά ο Ρανταμπέλ. Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα. Τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα”, τόνισε ο μέσος της Μονακό, Ζερεμί Τουλαλάν.

Ο γνωστός Ιταλός ατζέντης, Αντρέα Ντ’Αμίκο με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μεταξύ άλλων στο πελατολόγιο του ισχυρίστηκε πως ο τραυματισμός του Φαλκάο ενδεχομένως να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης ακόμη και έναν χρόνο.

“Ο Φαλκάο υπέστη ρήξη χιαστών. Τουλάχιστον για έναν χρόνο δεν θα μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο”, ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του στην RAI.

Πηγή: sport24.gr