Ντι Μαρία για το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ: “Η μοναδική ραμπόνα στην καριέρα μου, το πέτυχα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα”

Ο Άνχελ Ντι Μαρία παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ το 2009, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπενφίκα, σε αναμέτρηση στην οποία οι Λουζιτανοί φιλοξένησαν την Ένωση στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανέφερε ότι αυτό το γκολ προέρχεται συχνά από ποδοσφαιριστές της Λατινικής Αμερικής, τονίζοντας ότι δεν είναι εύκολο. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το πέτυχε κόντρα “μια μεγάλη ομάδα”, αναφερόμενος φυσικά στην Ένωση.

Για τη ραμπόνα κόντρα στην ΑΕΚ και αν αυτή προέρχεται κυρίως από Αργεντινούς ποδοσφαιριστές: Ναι, ας πούμε ότι είναι ένα γκολ από τη Νότια Αμερική. Όλα αυτά τα γκολ έρχονται από παίκτες της Νότιας Αμερικής, περισσότερα από οπουδήποτε αλλού.

Η αλήθεια είναι ότι έχω σκοράρει μόνο ένα γκολ με ραμπόνα. Και ειλικρινά δεν είναι εύκολο. Έχω σκοράρει ένα και ήταν πολύ όμορφο επειδή ήταν κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Το σκόραρα κόντρα στην Μπενφίκα, την πρώτη μου ομάδα στην Ευρώπη“.

Για το αν προτιμάει έτσι γιατί έχει πολύ καλό αριστερό: Ναι. Όταν έχω την επιλογή ανάμεσα στο να χρησιμοποιήσω το δεξί ή το αριστερό, προτιμάω να είμαι πιο δημιουργικός και να βρω κάθε τρόπο για την φέρω στο αριστερό“.

Πηγή: Sport24.gr