«Ντου» οπαδών και επεισόδια σε ντέρμπι της League One

Ένας οπαδός της Μπλάκπουλ αποφάσισε να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο για να αποδοκιμάσει τους υποστηρικτές της «μισητής» Φλίτγουντ και ακολούθησε το… χάος στο ντέρμπι της League One.

Σκηνικά «χαμού» εκτυλίχθηκαν σε παιχνίδι της League One στην Αγγλία και μάλιστα, στο ντέρμπι των μισητών μεταξύ τους, Μπλάκπουλ και Φλίτγουντ Τάουν.

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και με το σκορ στο 3-0, όταν ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε προς την εξέδρα των φιλοξενούμενων για να πικάρει την αντίπαλη εξέδρα.

Ωστόσο, οι φίλοι της Φλίτγουντ δεν έμειναν άπραγοι μπροστά σε αυτή την πρόκληση και δύο πιο θερμόαιμοι εξ αυτών όρμησαν κι εκείνοι με τη σειρά τους, ξυλοκοπώντας τον οπαδό-πέτρα του σκανδάλου.

Και κάπου εκεί, κι ενώ οι ειδικοί φρουροί είχαν καταφέρει να τους χωρίσουν, τμήμα των φιλοξενούμενων άνοιξε άλλο μέτωπο αναταραχής, σπρώχνοντας τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και υποχρεώνοντας να κινητοποιηθεί μεγαλύτερη μερίδα αστυνομικών, για να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση στο ντέρμπι του κόλπου του Fylde, που έληξε τελικά μετά τα επεισόδια, υπέρ της Μπλάκπουλ με 3-1.

 

«Ντου» οπαδών και επεισόδια σε ντέρμπι της League One

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...