ΝΤΟΥ του Κούγια στην Συνέντευξη Τύπου!

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Αλέξης Κούγιας έδωσε το παρών στην συνέντευξη τύπου ως νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, όπου μεταξύ άλλων είπε:

“Θα μιλήσω ως νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής. Πήρα εντολή από την διοίκηση της ομάδας για να κάνω μηνυτήρια αναφορά. Νομίζαμε ότι θα παίρναμε στο γήπεδο αυτό που δικαιούμασταν. Σήμερα κανονικό γκολ δεν μετράει για μας, ενώ της ΑΕΛ που δεν ήταν κανονικό μέτρησε. Η ΕΠΟ είμαι σίγουρος πως θα μας δώσει τους βαθμούς μηδενίζοντας τη Λάρισα. Ο νομικός σύμβουλος  της FL όρισε παράνομα το παιχνίδι. Κ. Μαρινάκη, ΕΛΕΟΣ! Δεν πρόκειται ποτέ να πάρουμε προπονητή του Ολυμπιακού ούτως ώστε να τον κάνουμε προπονητή. Η Παναχαϊκή έχει υπήρετήσει την Δημοκρατία, έχει βγάλει πρωθυπουργός. Να παρέμβει η πολιτεία για το χάλι του ποδοσφαίρου μας, Για την καντάτια μας. Τουλάχιστον οκτώ ομάδες, ότι και να γίνει δεν θα πέσουν ποτέ από την SL. Δεν μας ενδιαφέρει να ανεβούμε και να μπούμε σε άρμα. Καλύτερα στη Β΄ Εθνική. Το ποδόσφαιρο θα πεθάνει. Ο Ολυμπιακός έχει 10.000 εισιτήρια λιγότερα σε σχέση με πέρυσι. Το ποδόσφαιρο έχει “σαπίσει” και δεν υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη”.

Μήνυμα προς τον Κύριο Μαρινάκη:

“Το να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι σα να έχεις το σύστημα με το μέρος σου. Η μέρα είναι εργάσιμη ,παρόλα αυτά είχαμε 3.000 κόσμο στο γήπεδο. Κόπηκαν 1.450 εισιτήρια. Ο κόσμος ήταν εκεί. Σαν Παναχαϊκή θα είμαστε η πρώτη ομάδα η οποία θα σηκώσουμε λάβαρο επανάστασης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή την στιμγή επικρατεί μια απόλυτη παρανομία. Επτά ομάδες δεν έχουν καταθέσει καν ασφαλιστική ενημερότητα στην Α.Α.Α. μεταξύ αυτών και οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα και δύο ομάδες είναι οι μοναδικές που είναι πλήρης νομοθετικά, μέσα σε αυτή και η Παναχαϊκή”.

Ανταπόκριση στην Πάτρα: Βασίλης Σιδερόπουλος