«Ντούμπλαραν» τις νίκες στον Θερμαϊκό Στομίου

Μαζί με τη νίκη συνδύασε και τη καλή εμφάνιση ο Θερμαϊκός Στομίου, ο οποίος στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας, επικράτησε με 4 – 1 εκτός έδρας του Μυραϊκού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και απείλησαν σημαντικά για πρώτη φορά στο 15′ με τον Καρέτζο να σημαδεύει το δοκάρι. Όμως παρά τις χαμένες ευκαιρίες το γκολ δεν ήρθε. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο όλα άλλαξαν και στο 50′ ο Τσερίκου έκανε το 0 – 1. Μάλιστα οχτώ λεπτά αργότερα ήρθε και το 0 – 2 όταν σε προσπάθεια του Τσιάκου, αντίπαλος σημείωσε αυτογκόλ.

Στο 65′ ο Μυραϊκός κατάφερε να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς με τον Φώτη Μερτζανίδη, όμως στο 70′ ο Ξαφάρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3. Για να έρθει στο 90′ ο Χαλιάνης με σουτ να διαμορφώσει το τελικό 1 – 4 στη νίκη της ομάδας του.

Τα Γκολ

0 – 1 50′ Τσερίκου.
0 – 2 58′ αυτ.
1 – 2 65′ Μερτζανίδης.
1 – 3 70′ Ξαφάρας.
1 – 4 90′ Χαλιάνης.

Οι Συνθέσεις

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Λωρίδας, Βλάνδος, Ντέκας Κοσμ., Λαζαρίδης, Οικονόμου (62′ Ντέκας Κων.), Σπάχος, Αργύρης, Μερτζανίδης (62′ Ψυμούλης), Θύμιου (Καραβιδές), Παναγούλης (68′ Ζαρκαδούλας), Παπαθανασίου.

Θερμαϊκός Στομίου (Δημήτρης Δάλλας): Αλεξίου, Ξαφάρας, Οικονόμου Κ., Πολύζος, Βλούχος, Καρέτζος, Χαϊνταρλής, Τσιάρας, Τσερίκου, Χαλιάνης, Παπανικολάου.

Αγωνίστηκαν και οι: Γιαννάρος, Οικονόμου Π., Λιόλιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βαλιώτης, Μπασίνος, Μίτης