Ντρισμπιώτη: “Έχω φοβερό κίνητρο και μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν”

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΣΕΓΑΣ και αναφέρθηκε στα μεγάλα σχέδια που έχει για την τρέχουσα σεζόν, αλλά και για την επόμενη.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι το ζωντανό παράδειγμα της υπομονής και επιμονής. Δεν τα παράτησε στην πρώτη απογοήτευση, ούτε και στη δεύτερη… Συνέχισε να δουλεύει και πέρυσι έφτασε στην κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

Η 39χρονη πρωταθλήτρια του βάδην φέτος ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Ποντεμπράντι και μετά τη νέα επιτυχία μας μίλησε για τους στόχους της, τις συμβουλές που θα έδινε σε έναν νέο αθλητή αλλά και για πολλά ακόμη…

Να θέτουμε στόχους και να κοιτάμε μπροστά και να μην σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε”, είπε αρχικά η Ντρισμπιώτη και συνέχισε αναφερόμενη στο τι να κάνει ένας αθλητής που έχει απογοητευτεί: “Τι είναι αυτό που μας απογοητεύει; Κοιτάμε να παίρνουμε από τους άλλους δύναμη ή να παίρνουμε από τον εαυτό μας; Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπορεί να απογοητευτεί επειδή οι άλλοι γύρω του κρίνουν τη δική του απόδοση. Νομίζω ότι μόνοι μας πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο και να προχωράμε και αν απογοητευτούμε κάποια στιγμή θα έρθει και η στιγμή που θα ξανανέβουμε”.

Έχω μεγάλα σχέδια για τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής έχει εξελιχθεί καλά η σεζόν ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Σίγουρα παίζει ρόλο η εμπειρία μου στη διαχείριση της κούρσας. Βρέθηκα στο Ποντεμπράντι με μεγάλη κούραση. Μπορώ να ανταπεξέλθω σε δύσκολες συνθήκες με αγωνιστική αξιοπρέπεια”, συνέχισε η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ερωτηθείσα για το αν είναι δύσκολο να διατηρηθεί στην κορυφή, απάντησε: “Το πιο δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή. Δεν το πολυσκέφτομαι. Βλέπω πως θα ευχαριστήσω πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους άλλους. Δουλεύω πολύ σκληρά για να παλεύω αν μείνω σε υψηλό επίπεδο. Τώρα δουλεύω πιο σκληρά. Είμαι πιο συγκεντρωμένη και ώριμη. Έχω φοβερό κίνητρο και μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν”.

Όσο για το πως ονειρεύεται να κλείσει την καριέρα της, δήλωσε: “Θα ήθελα να με θυμούνται για αυτό που μπορούσα να προσφέρω στην καλύτερη μου περίοδο”.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Πηγή: Sport24.gr