Ντρογκμπά για παίκτης – προπονητής!

Με την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ οι φίλοι της ομάδας «ξενέρωσαν». Γι΄ αυτό το λόγο ο ισχυρός άνδρας της προσπαθεί να τους «ξανακερδίσει». Και φαίνεται πως για να το πετύχει αυτό, πιθανώς να βάλει το… χέρι του ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν έντονες φήμες στην Τουρκία πως ο Ιβοριανός επιθετικός δέχθηκε κρούση να αναλάβει καθήκοντα προπονητή στην «τσιμπόμ», παράλληλα με αυτά του παίκτη για ένα «χ» χρονικό διάστημα.

Όπου «χ» βάλτε τον χρόνο που χρειάζονται οι διοικούντες του συλλόγου για να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο για το «τιμόνι» του. Πρώτος στόχος παραμένει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Όμως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αφού ο Ιταλός έχει και οικονομικές απαιτήσεις (όσον αφορά το δικό του συμβόλαιο) και απαιτήσεις για μεταγραφές επιπέδου.

Το άλλο όνομα που «παίζει» είναι του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Έτσι, προκειμένου ο ιδιοκτήτης της Γαλατά να συνεχίσει τις κουβέντες χωρίς πίεση χρόνου, φέρεται να σκέφτεται να δώσει προς το παρόν τα «κλειδιά» στον Ντρογκμπά, κάτι που λογικά θα δώσει χαρά στον κόσμο, αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην γείτονα χώρα.