Ξάνθη: Με αυτούς πήγε στη Ρόδο για το ματς με Διαγόρα!

Στη Ρόδο η Ξάνθη θα προσπαθήσει να διορθώσει τη… ζημιά της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ισοπαλία που παραχώρησε στην ΠΑΕ Χανιά ήταν διπλή απώλεια. Και της 2ης θέσης, αλλά και της ευκαιρίας να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς από την κορυφή. Ωστόσο ελπίζει ακόμα και είναι υποχρεωμένη να επιδιώξει τη νίκη απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας το Διαγόρα, εκεί που έχασε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στις 17 Fεβρουαρίου με 1-0 (48′ σουτ Αλαέθ).

Παρά τις απώλειες με τις ισοπαλίες, η Ξάνθη έχει φτάσει τα 13 παιχνίδια χωρίς ήττα, με επτά νίκες και έξι ισοπαλίες, από τότε που την ανέλαβε ο Μπάμπης Τεννές. Παρά την συνεχή υποχώρησή του από τα μέσα του Μαρτίου, ο Διαγόρας κατάφερε να μπει στην πρώτη εξάδα, χάρη στη νίκη του επί των Τρικάλων. Τη μοναδική που έχει στα δέκα τελευταία παιχνίδια του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΑΟΞ:

Ίτσο, Μπέντο, Έλλιοτ, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Βέρκερ, Βόλτερς, Ντίνας, Τάτος, Θυμιάνης, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ., Καπνίδης και Μικελτάτζε.

Πηγή: xanthi-sport

The post Ξάνθη: Με αυτούς πήγε στη Ρόδο για το ματς με Διαγόρα! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com