Ξάνθη: Οργανωτικά πετάει – Εντυπωσιάζουν τα αποδυτήρια

Μπορεί αγωνιστικά να μην έχει βρει τα πατήματα του ωστόσο η Διοίκηση του συλλόγου…πετάει, όσον αφορά το κομμάτι της οργάνωσης και τα έργα που γίνονται εντός και εκτός γηπέδου.

Έτσι μετά μετά την εκπληκτική νέα όψη του κατακόκκινου Arena με την τοποθέτηση των καθισμάτων αλλά και της εργασίες εκτός γηπέδου, τη νέα όψη των πάγκων, αλλά και την εντυπωσιακή φυσούνα, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε ακόμη μια αλλαγή που θυμίζει περισσότερο κινήσεις σε Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Άλλωστε την ίδια ώρα που τα περισσότερα γήπεδα της χώρας, ακόμα και στην Super League 1, είναι ακατάλληλα με κακούς αγωνιστικούς χώρους και όχι μόνο η Ξάνθη παρέχει στους ποδοσφαιριστές(τους δικούς της κυρίως αλλά και στους αντιπάλους που έρχονται στο Xanthi Arena) αλλά και σε όσους πηγαίνουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι ανέσεις και παροχές επιπέδου… Champions League.

Αυτού του επιπέδου είναι και η φανταστική νέα όψη των αποδυτηρίων του ΑΟΞ, με το ολοκαίνουργιο κόκκινο πάτωμα, τα ατομικά ντουλαπάκια του κάθε παίκτη της ομάδας(αντίστοιχα υπάρχουν και στα αποδυτήρια προπονητή, βοηθών και ιατρικού τιμ) με την φωτογραφία τους πάνω και φυσικά το εντυπωσιακό σήμα της ομάδας που έχει τοποθετηθεί στην οροφή.

Πηγή: SportsAddict

Δείτε επίσης:

Super League 2: Οι διαιτητές στο Δόξα Δράμας-Εργοτέλης

Χανιά: Την Τετάρτη το διαζύγιο με Βοσνιάδη

Γ’ Εθνική – 9ος όμιλος: «Όχι άλλα πειράματα»

The post Ξάνθη: Οργανωτικά πετάει – Εντυπωσιάζουν τα αποδυτήρια appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com