Ξέσπασε ο Σμόλικας!

Επιστροφή στις νίκες με τον πιο εμφατικό τρόπο για τον Σμόλικα Φαλάνης, ο οποίος νίκησε με το εντυπωσιακό 7 – 1 την Δάφνη Γλαύκης.

Έτσι οι νικητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης, πρόσθεσαν ακόμη τρεις βαθμούς στη συνολική τους βαθμολογία, φτάνοντας τους 34, ισοβαθμώντας στην 7η θέση με τον Φαλανιακό και το Καλοχώρι. Από την άλλη η Γλαύκη είναι στην 14η θέση με 22 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση. Μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 10ο λεπτό, όταν το σουτ του Βασίλη Σκούπρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Όμως οχτώ λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Κακαβίτσης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασίλη Σκούπρα “άνοιξε” το σκορ για την ομάδα του.

Όμως στην εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 44΄οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1 – 1. Δε το… χάρηκαν ωστόσο για πολύ. Διότι στο 45΄ο Γιώργος Κακαβίτσης με κεφαλιά από σέντρα του Λιανού έκανε το 2 – 1.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να “διαλύσουν” τους αντιπάλους τους. Στο 50΄γύρισμα του Κώστα Λιάνου και πλασέ ο Γιώργος Κακαβίτσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα χατ – τρικ!

Πέντε λεπτά αργότερα ο Σμόλικας Φαλάνης πέτυχε κι άλλο γκολ. Ο Σωτήρης Πατσής με σουτ μετά από ατομική προσπάθεια νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 4 – 1. Ενώ ο ίδιος παίκτης στο 58΄και πάλι με σουτ έκανε το 5 – 1!

Ο Κώστας Λιανός συνέχιζε να… μοιράζει γκολ και στο 65΄έβγαλε ακόμη μία ασσίστ, αυτή τη φορά για τον Σάκη Δάσσιο, ο οποίος σε κενή εστία “έγραψε” το 6 – 1. Για να έρθει στο 75΄ από τα 40 μέτρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Βασίλης Σκούπρας να διαμορφώσει με τον ωραιότερο τρόπο το τελικό 7 – 1!

Η Σύνθεση

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Δολιάνης, Κολοβός (65′ Βάνης), Μάρκου, Μπουζούκας, Πατσής (65′ Νινόπουλος), Σκούπρας, Λιάνος, Κόκρας, Δάσσιος, Κακαβίτσης (55′ Τανάγιας Β.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σουλιώτης, Γκαρέλης, Μίχος.