Ξεκίνημα με το δεξί!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα στην Γ΄Εθνική ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που νίκησε με 1 – 0 τον Αχέρωνα Καναλακίου.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης όντας και γηπεδούχους ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του και θα μπορούσε να είχε νικήσει με μεγαλύτερο σκορ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους “πράσινους” ήρθε στο 25΄όταν από έμμεσο φάουλ η μπάλα στρώθηκε στον Καμπέρη αλλά οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν στην γραμμή.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 39΄. Όταν ο Μπαλλής έκανε την σέντρα και ο Καραγκούνης από μοναδική θέση έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθει.

Στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καραγκούνης έβγαλε ωραία για τον Βούζα και αυτός με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οικονόμος έκανε σωστή διαχείριση και κράτησε το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Νούσιας, Καραγιάννης (70’ Σενκάϊ), Κορομηλάς, Πρίφτης, Σιάτρας, Μπάλης, Παπαγεωργίου, Αγρόδημος, Βούζας (85’ Γκαμπέτας), Καμπέρης, Καραγκούνης (64’ Τόλιος).

Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Πάντος, Κουμπής, Μπέτσικας, Μπάκας, Πάνος, Μάρκος (28’ λ.τ. Καραπιπέρης), Σιόρος, Θεοδωράκης, Μακρυγιάννης, Λουκούμης (60’ Κυριακάκης), Κωνσταντίνου.