Ξεκίνησαν τα “βάσανα” για τον πρωταθλητή Ερμή

Από την Τρίτη 16 Αυγούστου έχουν ξεκινήσει τα “βάσανα” για τον Ερμή Αγιάς, που προετοιμάζεται στο κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς για το νέο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

O Γ.Σ. Ερμής Αγιάς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και την πανάξια άνοδο στη Β΄ Εθνική Κατηγορία της αντρικής ομάδας μπάσκετ, έχει ξεκινήσει από την επόμενη μέρα το σχεδιασμό και της κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να παρουσιάσει την νέα χρονιά, μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και της έως τώρα πορείας της.

Έτσι για την επόμενη χρονιά στο τεχνικό τιμ συνεχίζει ο Γρηγόρης Γιασσάρης με βοηθό τον Αλέξη Ζέστα.

Στην ομάδα του Ερμή Αγιάς ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Νέστορας Κόμματος, Στέλιος Γούλας, Νάσος Περρωτής, Άκης Χαλκιάς, Θάνος Γκανέτσας και Χρήστος Μηλιώνης.

Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Παναγιώτης Δαουλάρης, Στέλιος Καλεμτζάκης, Θοδωρής Καμπούρης και Άρης Αργυρούλης.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης, καλαθοσφιαριστες του Ερμή θα είναι οι Λεωνίδας Τριανταφύλλου που πέρυσι αγωνίστηκε στους Τιτάνες Παλαμά, Νάσος Αγαπίου, Θανάσης Φαρμάκης και Βασίλης Φαρμάκης που πέρυσι αγωνίστηκαν στον Κεραυνό Λάρισας καθώς και οι Στέργιος Τσαμπαλής, Δημήτρης Νταλός και Γιάννης Βαβάτσικος που πέρυσι αγωνίστηκαν στο Γ.Σ. Λάρισας.

Επίσης ο Ερμής Αγιάς ανακοινώνει ότι έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ την Παρασκευή 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου στο χώρο της παλιάς λαϊκής αγοράς της Αγιάς.