Ξεκίνησε (ανεπίσημα) η Επισκοπή!

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η (ανεπίσημη) πρώτη προπόνηση της Επισκοπής στο ΔΑΚ Γάλλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League.

Το “άτυπο” ξεκίνημα περιλάμβανε προπόνηση μίας (περίπου) ώρας με τη συνέχεια να δίνεται το πρωί της Τετάρτης (30/09, 09:00). Επισήμως η έναρξη της προετοιμασίας της Επισκοπής θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα.

Η ενημέρωση της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η φετινή προσπάθεια ξεκίνησε και η αλήθεια είναι ότι, συνέβη με πολλή όρεξη, με καλή διάθεση και πολύ – πολύ θέληση για να αφήσουν πίσω όλοι στην Επισκοπή μας το κενό διάστημα που δημιούργησε ο κορωνοϊός και να δουν τη νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά τους στη Football League.

Σε μία νέα κατηγορία στην οποία επιστρέφει ο σύλλογός μας και που πολλοί μέσα από το αγωνιστικό τμήμα έχουν καλή γνώση γι’ αυτή. Ο προπονητής μας κ. Βέλιτς μαζί με τους συνεργάτες του λοιπόν (Ράικο Γιάνγιανιν, Μπρούνο Ντομίνγκες Περέιρα (βοηθοί) και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Χαρλαύτη), συγκέντρωσαν τους παίκτες και τους υπέβαλλαν σε μία προπόνηση που διήρκησε κάτι λίγο παραπάνω από μία ώρα.

Από κοντά φυσικά ήταν και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας για άλλη μια χρονιά, Βασίλης Οικονομίδης. Όλοι τους έδειξαν διάθεση, συμμετείχαν με πάθος σε κάθε τους προσπάθεια με το κλίμα να είναι εξαιρετικό σε μια προπόνηση που είχε φυσικά πολλή μπάλα.

Η προπόνηση έγινε στο ΔΑΚ Γάλλου σ’ έναν αγωνιστικό χώρο όπου έγινε επανασπορά με τη διαφορά να είναι πασιφανής. Από κοντά παρακολουθούσαν το νέο αυτό ξεκίνημα και τα μέλη της διοίκησης προεξάρχοντος του προέδρου μας κ. Μιχάλη Νικολιδάκη. Η αυριανή προπόνηση (30/09) έχει προγραμματιστεί στο ΔΑΚ Γάλλου για τις 09:00 το πρωί.»

The post Ξεκίνησε (ανεπίσημα) η Επισκοπή! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com