Ξεκίνησε την προετοιμασία του με όνειρα ο Ηρακλής Λάρισας και χωρίς να γνωρίζει την κατηγορία του!

Δίχως να γνωρίζει την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται, ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022/23 από το AEL FC ARENA.

Υπό τις οδηγίες πλέον του Παναγιώτη Διλμπέρη και με βοηθό τον μέχρι πρότινος προπονητή του Ηρακλή, Χρήστο Χατζηλιάδη, οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022/23 η οποία και τους βρίσκει σήμερα 4 Αυγούστου μεταξύ Γ’ Εθνκής και Super League 2.

Όπως και σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η χώρα μας λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των Εθνικών κατηγοριών και ακόμη δεν έχει αποφασίσει για τα «βασικά». Ποιες θα είναι δηλαδή οι ομάδες που θα αγωνιστούν στη Super League 2 και ποιες στη Γ’ Εθνική.

Ένα από τα φετινά καλοκαιρινά «θύματα» της χώρας αυτής, είναι ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος αν και πρωταθλητής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής πέρυσι, στα μπαράζ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου στη Super League 2 και μοιραία παρέμεινε στη Γ’ Εθνική. Οι δικαστικές διαμάχες και τα πολυπόθητα έγγραφα για το Μητρώο κλπ, όμως αρκετών ομάδων έχουν φέρει μια γενικότερη αναστάτωση σε όλα τα σωματεία και μέχρι και σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιες ομάδες εν τέλει θα βγουν και ποιες όχι! Ή μάλλον αν δεν θα βγει ο Αγροτικός Αστέρας ή αν θα βγουν όλοι! Γενικότερα ένα μπάχαλο, αντάξιο του μπάχαλου που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα στη χώρα αυτή που ζούμε.

Παρόλα αυτά ο Ηρακλής Λάρισας αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα γενικό λίφτινγκ του ρόστερ του, ξεκινώντας από τον προπονητή. Ο Χρήστος Χατζηλιάδης παρέμεινε στην ομάδα ως βοηθός του Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος ήρθε να βοηθήσει από την πλευρά του με την δική του εμπειρία στο λαρισινό συγκρότημα.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το ότι ο Ηρακλής τελικά θα αγωνιστεί στη Super League 2, παρουσιάστηκε και ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Λάμπρος Ιωακείμ στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο Ηρακλής φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανανεωμένος αλλά και νεανικός. Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη και εντός των επόμενων ημερών ο Ηρακλής αναμένεται να ανακοινώσει 5-6 έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα τον αλλάξουν επίπεδο.

Από την περσινή ομάδα μέλος του ρόστερ παρέμεινε ο Σπύρος Ζαφειρίου ο οποίος και δήλωσε:

Τερματοφύλακας του Ηρακλή την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Φώτης Κουτζαβασίλης, ο οποίος και δήλωσε:

Τέλος, νέο «αίμα» στην ομάδα και ο Στέργιος Τσιμίκας, δηλώνοντας και αυτός με την σειρά του…