Ξεκινά το νέο πρωτάθλημα, «κρύβει» παγίδες η πρεμιέρα!

Το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας για τη χρονιά 2020 – 2021 ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (26 – 27/09!

Επιτέλους θα δούμε μπάλα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Νομού μας με παιχνίδια που θα γίνουν τις δύο αυτές ημέρες και με ώρα έναρξης στις 17:00 το απόγευμα.

Βέβαια, σε μία χρονιά περίεργη λόγω της πανδημίας που κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί όμως ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά και φέτος να δούμε τα πρωταθλήματα να τελειώσουν κανονικά μέσα στα γήπεδα…

Το πρωτάθλημα της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας ξεκινά και από τα εννέα συνολικά ματς θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα επτά από αυτά.

Αρχικά, τονίζεται πως ο Τύρναβος δεν θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα μετά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, ενώ στα Φάρσαλα μετά τις τρομερές ζημιές που υπέστη ο Νομός από τον τυφώνα «Ιανό», δεν θα διεξαχθεί το ματς ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Όλυμπο Γόννων.

Έτσι, στις 16:30 το μεσημέρι του Σαββάτου θα ξεκινήσει το παιχνίδι στο Αργυροπούλι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Παναγροτικό Νίκαιας.

Ακόμη, το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 17:00, θα γίνουν τα τρία ματς σε «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης», Νέα Πολιτεία και Αγιά.

Για τη 1η πρώτη αγωνιστική θα γίνουν και τρία παιχνίδια το απόγευμα της Κυριακής (27/09) και αυτά θα λάβουν χώρα στα γήπεδα της Φαλάνης, της Γιάννουλης αλλά και του Αβέρωφ.

Η συντακτική ομάδα του ArenaLarissa.gr με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία και ο κάθε σύλλογος να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς…

Πιο αναλυτικά:

Αργυροπούλι 26/09 Νίκαια
Πύρρος 26/09 Φαλανιακός
Αστραπή Ν. Πολιτείας 26/09 Αμπελωνιακός
Δωτιέας Αγιάς 26/09 Βλαχογιάννι
Τύρναβος 0 – 3 α.α. Μαυροβούνι
Σμόλικας Φαλάνης 27/09 Κιλελέρ
Δήμητρα Γιάννουλης 27/09 Δαμασιακός
ΠΑΟΛ Αβέρωφ 27/09 Αμπελιά
Αχιλλέας Φαρσάλων Αναβλήθηκε Γόννοι