Ξεχάστε τα στοιχηματικά όρια που ξέρατε με την Account Exchange!

Σίγουρα έχετε κουραστεί να ακούτε “…δεν επιτρέπεται… “ή” …συγγνώμη αλλά δεν μπορούμε…”.

Η ACCOUNT EXCHANGE δεν περιέχει τέτοιες φράσεις στο λεξικό της! Οι επαγγελματίες του αθλητικού στοιχήματος γίνονται πολύ περιορισμένοι στους bookmakers. Τι πρέπει να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Έχουμε μια ιδέα: επικοινωνήστε με το www.acc-ex.com.

Η ανταλλαγή λογαριασμών είναι αυτή ακριβώς η λύση για τους παίκτες που διαμένουν σε χώρες που έχουν, για ένα ή άλλο λόγο, τεθεί υπό περιορισμό και δεν επιτρέπεται άμεση πρόσβαση σε γίγαντες όπως Pinnacle, Betfair ή Bet365.

Η ανταλλαγή λογαριασμών είναι μια μοναδική υπηρεσία μέσω της οποίας οι επαγγελματίες παίκτες μπορούν να ανοίξουν λογαριασμούς στοιχημάτων από άτομα που είναι έτοιμα να παραιτηθούν από τους λογαριασμούς τους. Δίνουν την επιλογή και για τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να αφήσουν κάποιον να στοιχηματίσει κάτω από τα ονόματά τους για να κερδίσουν προμήθειες από αυτό. Αν λοιπόν συνοψίζοντας την Ανταλλαγή Λογαριασμών είναι ακριβώς ο ενδιάμεσος μεταξύ αδύνατου και δυνατού για τους PRO να πάει σκληρά στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Η ανταλλαγή λογαριασμών δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε λογαριασμούς με:

* Pinnacle – καλύτερες αποδόσεις.

* Betfair – λογαριασμοί με κατάλληλη ελάχιστη κατάθεση.

* Bet365 – ο μεγαλύτερος bookmaker στον κόσμο.

* OrbitX – ανταλλαγή εμπορικών σημάτων που προσφέρει εντυπωσιακές αποδόσεις και υψηλά όρια.

Ποιος επωφελείται πολύ από τη χρήση της υπηρεσίας Ανταλλαγής λογαριασμών: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! Η ανταλλαγή λογαριασμών παρέχει εξαιρετικά ασφαλείς επιλογές πληρωμής όπως το Skrill (Moneybookers), το Neteller και διάφορες κρυπτοσυχνότητες. Η κατάθεση, η απόσυρση και η μεταφορά χρημάτων είναι γρήγορη και το ποσό πιστώνεται με την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα.

Αυτό που κάνει μια πραγματική διαφορά είναι το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρίνονται γρήγορα, καθώς και η δυνατότητα υποστήριξης μέσω του Skype, το οποίο διατίθεται σε πολλές διαφορετικές γλώσσες (π.χ. ισπανικά, πορτογαλικά, ιταλικά, γαλλικά, ρωσικά, ρουμανικά και πολλές άλλες). Οι πράκτορες υποστήριξης είναι καλά εκπαιδευμένοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν με οποιεσδήποτε δυσκολίες και να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις 24/7.

Η υπηρεσία ανταλλαγής λογαριασμών είναι πράγματι αρκετά εντυπωσιακή. Προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε πλήρως το στοίχημα με τον αγαπημένο σας bookmaker. Αξίζει να δοκιμάσετε, καθώς είμαστε σίγουροι ότι από τη στιγμή που θα το κάνετε, θα είστε πεπεισμένοι για την πίστη τους και τη σοβαρή τους στάση απέναντι στην ανωνυμία των πελατών μας.