Οικογενειακή… υπόθεση!

Νίκος και Άγγελος Ρακίπι, πέτυχαν από ένα τέρμα και οδήγησαν στην εντός έδρας νίκη την Αναγέννηση Πυργετού με 2 – 1 επί του Αετού Αετολόφου.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτοί που έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, σχεδόν “αγγίζοντάς” το. Συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, σουτ του Καμάμι έξω από τη περιοχή και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Πυργετός παρουσιάστηκε πιο αποτελεσματικός. Και στο 65′ από όμορφη κάθετη μπαλιά του Τζιόλα, ο Νίκος Ρακίπι με πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, “ανοίγοντας” το σκορ.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. “Δράστης” ο Άγγελος Ρακίπι, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ζιούρκα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Μάλιστα στο 75′ είχαν και οριζόντιο δοκάρι, σε σουτ του Πουρλιώτη!

Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 79′ ο Αντώνης Ντελής με σουτ από καλή θέση μείωσε σε 2 – 1. Όμως δεν μπόρεσαν το κάτι… παραπάνω και τελικά ο Πυργετός πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 2 – 1.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Πυργετού (Γιάννης Μπάγκας): Ντενάι, Παπαγεωργίου, Καμάμι, Ντόντος, Μπουλάρι, Ρακίπι Ν., Τσιάρας (60′ Παζιάρας), Τζιόλας, Πουρλιώτης, Ρακίπι Άγγ., Βάρσος (90′ Αδάμος).

Αετός Αετολόφου (Χρήστος Ηλιάδης): Ζιούρκας, Τζουβάρας Ηλ., Καράτζιος Θ., Λάχο, Ηλιάδης (90′ Φροξυλιάς), Παντελιάδης, Ντελής, Στεφανούλης, Χατζάκος (70′ Τζουβάρας Ι.), Καματέρης (28′ Ζαφειρούλης), Καράτζιος Γρ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γιάντσης, Τσακνάκη, Μπακαλμπάσης.