Οι δηλώσεις των Πέτριτς, Μόρα, Γιάκου & Χαλάτση

Μετά το τέλος του πρώτου φιλικού αγώνα στο Καρπενήσι απέναντι στον Πανιώνιο, οι παίκτες της ΑΕΛ αλλά και ο Γκόρνταν Πέτριτς προχώρησαν σε δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, δηλώσεις έκαναν ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γκόρνταν Πέτριτς, ο Βαγγέλης Μόρας, ο Ευριπίδης Γιάκος και ο Αλέξανδρος Χαλάτσης, όπου μεταξύ άλλων είπαν:

Γκόρνταν Πέτριτς

«Για μένα το σημαντικό στα παιχνίδια αυτά είναι οι παίκτες να δώσουν το περισσότερο τρέξιμο που μπορούν. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και μας αξίζουν συγχαρητήρια για το καλό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό που δεν είχαμε τραυματισμούς και από αύριο ξεκινούμε τις προπονήσεις. Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας για να δουλέψουμε και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν όλοι οι παίκτες. Θα δούμε εάν χρειαστούμε κάποιον ποδοσφαιριστή. Οι νέοι παίκτες προσπαθούν πολύ σκληρά, είναι το μέλλον της ομάδας μας αλλά όπως σας είπα και πριν θέλουμε να παίξουμε ακόμη 2 – 3 παιχνίδια για να ακολουθήσουμε το σύστημα της νέας χρονιάς».

Βαγγέλης Μόρας

«Δεν υπάρχει κάποιο συμπέρασμα να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Είναι πολύ νωρίς για να δούμε που βρισκόμαστε. Θέλουμε παιχνίδια στα πόδια μας για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο πρωτάθλημα».

Ευριπίδης Γιάκος

«Έχουμε δείξει καλά στοιχεία με διαφορετικό σύστημα στα δύο ημίχρονα. Δουλεύουμε σκληρά αυτές τις μέρες, υπάρχει ένας δυνατός κορμός και θα κάνουμε μία πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα».

Αλέξανδρος Χαλάτσης

«Θεωρώ πως ήταν πολύ καλό το φιλικό. Είχαμε πολύ καλή εικόνα. Να ευχηθώ να έχουμε υγεία και να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα».