Οι εκκρεμότητες σε SL2, FL και Γ’ Εθνική

Βρισκόμαστε στα τέλη του Σεπτέμβρη και εκτός από την Super League 1 που έχει ήδη αρχίσει όλες οι άλλες διοργανώσεις εθνικού επιπέδου έχουν εκκρεμότητες μικρές ή μεγάλες.

Η Super League 2 αποφάσισε ότι θα αρχίσει στα τέλη του επόμενου μήνα όμως ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Στην προκειμένη περίπτωση η μόνη διέξοδος είναι η ΕΡΤ με την οποία θα πραγματοποιηθεί ραντεβού την προσεχή Δευτέρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Το πρωτάθλημα της Football League είναι στον αέρα αφού ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο με ποιο τρόπο θα διεξαχθεί, ενώ αντιμετωπίζει και το πρόβλημα της έλλειψης τηλεοπτικού συμβολαίου.

Η κατάσταση στην Super League 2 επηρεάζει την διοργάνωση του κυπέλλου η οποία ενώ τα προηγούμενα χρόνια άρχιζε πριν τα πρωταθλήματα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξής της.

Τέλος όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Eθνικής για το οποίο έχει γίνει η κλήρωση και έχει οριστεί η 11η Οκτωβρίου ως ημερομηνία έναρξης τα αιτήματα συμμετοχής του Πανιωνίου της Κέρκυρας και του Πλατανιά, ενδεχομένως να δημιουργήσουν νέα δεδομένα. Η ΕΠΟ θα κληθεί να τα εξετάσει λαμβάνοντας υπόψη τα χρονικά δεδομένα, τους κανονισμούς και την προκήρυξη που έχουν ήδη εγκριθεί.

Πηγή: soccerplus

Δείτε επίσης:

Κολιτσιδάκης: Περιμένουμε μεταγραφές για να «δέσουμε»

Προλαβαίνοντας το λάθος στις αποδόσεις

Σουπερλιγκάτο φορ έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου

Χατζηνικήτας: «Ο Ιάλυσος ήταν πάντα εδώ, δεν έφυγε ποτέ!»

Πάτρα: Επίθεση με κλωτσιές σε πρωταθλητή του στίβου!

Μια ανάσα από την Γ’ Εθνική ο Πλατανιάς

Άρης Αβάτου: Πήρε πανύψηλο πορτιέρο και ταλεντάκι από αγγλική ομάδα!

Κίνηση-ματ με Στασινό ο Άγιος Ιερόθεος!

The post Οι εκκρεμότητες σε SL2, FL και Γ’ Εθνική appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com