Οι μεταγραφές… ανεβάζουν το Στόμιο!

Ο Θερμαϊκός Στομίου που ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πάει από νίκη σε νίκη, καθώς μετά το «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής στο Παραπόταμο, αυτή τη φορά ξεπέρασε το εμπόδιο του Καλοχωρίου με 3 – 0, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Γιάννη Τσιάρα που σημείωσε χατ – τρικ!

Η ομάδα του Γιώργου Σκρέτα έφθασε σε μία ευρεία νίκη με τους τρεις βαθμούς που πήρε να φθάνει συνολικά τους δέκα έξι βαθμούς. Αντίθετα, το σύνολο του Γιώργου Χατζή παρέμεινε στους πέντε βαθμούς και τη προτελευταία θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Γιάννης Θεοδώρου τροφοδότησε τη μπάλα στον Γιάννη Τσιάρα και ο τελευταίος με πλασέ «άνοιξε» τον χορό των τερμάτων στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος και στο 50′, ο Κώστας Ξαφάρας βρήκε με κάθετη πάσα τον Γιάννη Τσιάρα όπου με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Μάλιστα, η ίδια φάση σημειώθηκε στο 70ο λεπτό, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με κάθετη πάσα ξανά βρήκε τον Τσιάρα και ο τελευταίος «κλείδωσε» τη νίκη για το Στόμιο, σημειώνοντας έτσι και χατ – τρικ!

Λίγο πριν τελειώσει η συνάντηση στο γήπεδο του Στομίου, η Αναγέννηση Καλοχωρίου είχε μία καλή στιγμή με το σουτ του Μπράτσια, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δημήτρη Φωτίου.

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Δάλλας, Σελήνης Αγγ. (60′ Χλωρός), Σελήνης Δ., Πολύζος, Ξαφάρας (75′ Γιάνναρος), Θεοδώρου, Χατζηλιόντας, Οικονόμου Ρ. (80′ Τσερίκου Α.), Τσερίκου Ντ. (85′ Τσερίκου Γκ.), Τσιάρας.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Αλί, Πλιάτσικας (85′ Σαΐτης Δ.), Μάρκου (70′ Καραπατσακίδης), Λούγκος (60′ Ζαβρής), Μπαλοδήμος, Χριστοδούλου, Ντανίκας, Δούρος, Μπράτσια, Τσιρώνης Γ., Μαναός (75′ Τσιρώνης Αλ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουβατάς, Μπακλαβά, Γκούτζιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...