Οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού με νέα γραφεία

Οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού με ανακοίνωση τους αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν:

«Την Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, το Αλουμίνιο της Ελλάδος, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας, τον Δήμο Λεβαδέων, τον Δήμο Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, τον Δήμο Αλιάρτου, τον Αμβρυσσέα Διστόμου, τον Παναλίαρτο και τον Π.Α.Ο.Κυριακίου τόσο για την πολύ καλή συνεργασία , την ηθική και υλική βοήθεια καθώς επίσης και για την παραχώρηση των γηπέδων και ευελπιστούν ότι αυτή η άγαστη συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον

Επίσης οι Παλαίμαχοι του Λεβαδειακού ενημερώνουν ότι ήδη ετοιμάζονται και τα νέα γραφεία που ευγενικά είχαν παραχωρηθεί από τον αείμνηστο τέως πρόεδρο της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός Μιχάλη Σκλαπάνη και τα οποία προς τιμή του θα πάρουν την ονομασία «αίθουσα Μιχάλης Σκλαπάνης». Παράλληλα θα αποτελέσουν και το «μουσείο» του Λεβαδειακού.

Έτσι παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην επάνδρωσή τους να επικοινωνούν με τον Δημήτρη Λαζάρου (6932172162) και Χάρη Αθανασοπουλο (6973408440).

Επίσης όσοι έχουν φωτογραφικό υλικό, βίντεο η οτιδήποτε σχετικό με την ομάδα του Λεβαδειακού, παρακαλούνται να το διαθέσουν.

Επίσης το Δ.Σ. των παλαιμάχων Λεβαδειακού ευχαριστεί το συνεργείο καθαρισμού του Χρήστου Ζαφείρα για τον δωρεάν καθαρισμό των νέων γραφείων.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους υγεία και να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

The post Οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού με νέα γραφεία appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...