Οι “πετεινοί” λάλησαν στην… επανάληψη

Μπορεί ο Λαρισαϊκός να είχε το εισιτήριο της πρόκρισης στο χέρι στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη οι “πετεινοί” με δύο τέρματα του το… τσιμπήσαν και έκαναν το 2 – 1, 2 – 3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι, στο τέλος του οποίου οι παίκτες του… τιμωρημένου Ηλία Αρβανίτη, πανηγύρισαν την πρόκριση.

img_0796

Οι γηπεδούχοι πήραν μόλις στο 12′ βραχεία κεφαλί στο σκορ. Μετά από ιδανική αντεπίθεση, ο Περικλής Γκόλαντας με όμορφο πλασέ στην κίνηση κέρδισε τον Καραποστόλη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Θανάση Κολονιώτη.

img_0798

img_0803

Ο Νότας λίγα αργότερα (27′) έφερε το παιχνίδι και πάλι στην ισοπαλία με τον Γκόλαντα όμως πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου να δίνει και πάλι το προβάδισμα στον Λαρισαϊκό (37′).

img_0805

img_0806

Στην επανάληψη οι “πετεινοί” είπαν την τελευταία τους λέξη. Λέξη πρόκρισης. Αρχικά ο Πεζής έφερε το παιχνίδι στα ίσια από την άσπρη “βούλα” του πέναλτι (σε χέρι αμυντικού), ενώ ο Αρσένης Μπάγκας δεν άφησε να πάει χαμένη η ασσίστ του Πεζή, γράφοντας έτσι το τελικό 2 – 3.

img_0818

Οι Συνθέσεις

img_0787

Λαρισαϊκός (Θανάσης Κολονιώτης): Τάσης, Μικερτζής Α., Τσιμπουκλής, Ελιζόπουλος (15′ λ.τ. Φλορίν) , Αρβανίτης, Ανδρώνης, Βασιλείου, Μπλάνας, Μπουζώνας (55′ λ.τ Παπαγιαννόπουλος), Γκόλαντας, Δημόπουλος (70′ Τζέτζηκας).

img_0781

Μαυροβούνι (Ηλίας Αρβανίτης): Καραποστόλης, Βαρσάμης, Τατσέλος, Νότας, Καψαλός, Μαντζαφούλης, Μπάγκας, Μπατζέλας, Αρβανίτης, Πεζής (87′ Παπαϊωάννου), Ακριβόπουλος.

img_0777

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Δεληγιάννη Ε., Σκέτος