Ολοένα και ανεβαίνει η Ολύμπια

Νέα νίκη για το συγκρότημα του Θρασύβουλου Λιάγκα, μια νίκη η οποία της δίνει φτερά για όνειρα για την συνέχεια της Α’1 ΕΣΚΑΘ, όνειρα τα οποία φέρνουν την ιστορική Ολύμπια στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το περασμένο Σάββατο η Ολύμπια υποδέχθηκε την ομάδα του Αλμυρού και αποδίδοντας για ένα δεκάλεπτο εκπληκτικό μπάσκετ πήρε κεφάλι 16 πόντων, στην Γ’ περίοδο, επί του Αλμυρού, κάτι το οποίο και ήταν αρκετό για να κερδίσει και πλέον να αναριχηθεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’1 ΕΣΚΑΘ, “παρέα” με την Ελασσόνα και μια νίκη μόλις μακριά από τον Παλαμά.

Εάν θέλετε να δείτε την βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε έπειτα και το πέρας της 6ης Αγωνιστικής ημέρας της Α’1 ΕΣΚΑΘ πάτα κλικ εδώ.

Οι Συνθέσεις

Ολύμπια Λάρισας (Θρασύβουλος Λιάγκας): Κούργιας 6, Κοτσώνας 7 (1), Βησσαρίου, Γκανέτσας 12 (3), Μηλιώνης 4, Ακρίβος 6, Νινίκας, Μυλωνάς 20,  Μπαρδάκης, Μαστροδήμος 5, Γούλας 20 (4).

Γ.Σ. Αλμυρός (Θανάσης Φλεβάρης): Βαλαμούτης, Αλεξίου 10 (1), Κοσμάς (4), Ξύδης, Παλάντζας, Καραφέρας Θεός 27 (1), Μαρδέλης 2, Κόττας 2, Σπύρας, Τσαπραλής 16.