Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Scouting Camp στη Λάρισα

Το 1ο Scouting Camp στη Λάρισα ολοκληρώθηκε το Σάββατο (25/06) το απόγευμα μετά από τρεις ημέρες στο AEL FC ARENA και τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του «4-4-2», με διοργανωτές και scouters να παραθέτουν μια συνέντευξη Τύπου.

Την οργάνωση του 1ου Scouting Camp είχε ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος και κέρδισε τις εντυπώσεις με την άψογη διεξαγωγή του 1ου Scouting Camp στη πόλη της Λάρισας, ενός event που οι άνθρωποί του επιθυμούν να γίνει θεσμός.

Οι Scouters πέντε Ιταλικών ομάδων που επισκέφθηκαν την πόλη μας, μαζί με εκπροσώπους μεγάλων ΠΑΕ της Super League 1 (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός) είχαν την δυνατότητα να δούνε παίκτες από την Θεσσαλία και γενικότερα όλη την Ελλάδα, δηλώνοντας στη συνέντευξη τύπου ικανοποιημένοι από το επίπεδο το οποίο βρήκαν σε αυτό το πρώτο εγχείρημα επί Λαρισινού εδάφους, δίνοντας μάλιστα και τα συγχαρητήριά τους στους διοργανωτές για την άψογη αυτήν διοργάνωση.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/06, 13:00) στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA, με τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας, κ. Λάμπρο Ιωακείμ, να εκφράζει την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του πρώτου αυτού scouting camp.

Βέβαια μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την διαδικασία στο παρακάτω βίντεο…