Ολοταχώς για Α΄1 η «Πέλα»

Χάρις στην 6η της διαδοχική νίκη, η ομάδα της Πελασγιώτιδα διατήρησε την διαφορά της από τον δεύτερο Απόλλωνα Γαλήνης στους έξι βαθμούς, συνεχίζοντας να οδηγεί τη κούρσα του 5ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα του Κώστα Μπακατσή κέρδισε με το ευρύ 4 – 0 τον Τοξότη Λάρισας στο γήπεδο του «Θεσσαλικού» και έφτασε τους 48 βαθμούς μετά από είκοσι παιχνίδια στη σεζόν.

Στα του αγώνα, στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μούτος μετά από κάθετη πάσα του Νυχτερίδα βρέθηκε μέσα στη περιοχή του Τοξότη Λάρισας και με ένα όμορφο τελείωμα κέρδισε τον Λάμπι, ανοίγοντας τον χωρό των τερμάτων στο ματς.

Δεκατρία λεπτά αργότερα, ο Γελαλής ανατράπηκε εντός της περιοχής του Τοξότη από τον Γιώργη και ο Ζιούστης από την άσπρη «βούλα» του πέναλτι δεν αστόχησε για το 2 – 0. Η ομάδα του Χρήστου Γκάτα πίεσε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου για να μπει και πάλι στο παιχνίδι όμως τόσο οι Γιώργης και Τσάλαβος όσο και ο Νάτσιος δεν βρήκαν στόχο, με το ημίχρονο να πηγαίνει με το 2 – 0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη και στο 80′ ο Ντογκάνι μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση βρήκε δίχτυα μετά από σέντρα του Γελαλή, κάνοντας το 3 – 0, ενώ στο 82′ ο Γκόγκος μετά από ένα – δύο με τον Γελαλή και ψύχραιμο τελείωμα, διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.

Οι Συνθέσεις

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Νυχτερίδας, Γούργος (85′ Πράπας), Πατσώνης, Χατζηκαμαγιάννης, Γελαλής, Ζιούστης (85′ Κουτσικούλης), Μούτος, Δαμασιώτης (70′ Γκόγκος), Λαζαρίδης (77′ Ντογκάνι), Ποτός.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Λάμπι, Μελανός Γ., Κανιούρας (75′ Δεμερτζής), Μελανός Ν., Σούμας (38′ λ.τ. Παπαϊωάννου), Λιάκος, Τσουμάνης, Γιώργης, Τσάλαβος, Νάτσιος, Τάκε (80′ Τσίτσαβος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Βαλιώτης, Δίχρης.