Ολυμπιακός Βόλου: Αναζητεί τους συνεργάτες του Αμανατίδη η διοίκηση

Η έλευση του Περικλή Αμανατίδη στο Βόλο, την προσεχή Τετάρτη, θα σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό, όσον αφορά τις κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ.

Το θέμα του προπονητή απασχόλησε έντονα τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων». Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν βιάστηκαν να κάνουν την επιλογή τους, αν και αρκετό καιρό πριν ο Περικλής Αμανατίδης ήταν ψηλά στη λίστα των υποψήφιων προπονητών, προκειμένου να αναλάβει εκ νέου τα ηνία της ομάδας.

Από τη φύση του είναι προπονητής φιλόδοξος, του αρέσει να δημιουργεί ομάδες που πρωταγωνιστούν και οι οποίες παίζουν καλό ποδόσφαιρο.
Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία του 50χρονου τεχνικού με τον μεγαλομέτοχο Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή, για θέματα που άπτονται του μεταγραφικού σχεδιασμού, αλλά και της οργάνωσης και λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Από τον Ολυμπιακό ήδη αποτελούν παρελθόν οι Μανώλης Φαζός, Παύλος Μητρόπουλος, Νίκος Γιδόπουλος, ενώ και αρκετοί ακόμη παίκτες από τον περσινό βασικό κορμό, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Πέρα από τους Μπακουλάτι, Ενγκομπά, Μαρούδα, Κλεμέντε και Ναβαλόν, οι οποίοι δεν θα είναι μέλη της ομάδας τη νέα χρονιά. Η διοίκηση αξιολόγησε την προσφορά όλων των παικτών και κινήθηκε στο να παραμείνουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές εκείνοι που έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά τον σύλλογο.

Στον Ολυμπιακό αναζητούν τους συνεργάτες του Περικλή Αμανατίδη, με τον γυμναστή που θα έρθει στην ομάδα να είναι, πιθανότατα, εκτός Βόλου. Επίσης, θα προσληφθεί και προπονητής για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων.

Πηγή: goalpost

The post Ολυμπιακός Βόλου: Αναζητεί τους συνεργάτες του Αμανατίδη η διοίκηση appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com