Ολυμπιακός Βόλου: Συνεχίζονται τα έργα στο προπονητικό κέντρο

Συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχουν έσοδα, ενώ θα πρέπει να πληρώνονται όλες οι υποχρεώσεις, προκειμένου να συνεχίσει η ΠΑΕ να λειτουργεί.

Μέχρι τώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φρόντισαν να δαπανήσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, με το έργο να μη έχει ολοκληρωθεί. Ήδη έχει γίνει, ως γνωστόν, το ένα γήπεδο, το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια, έχει φτιαχτεί ο περιβάλλοντας χώρος και έχει γίνει ένα προπονητικό κέντρο στολίδι για την περιοχή.

Οι εργασίες, ωστόσο, συνεχίζονται. Άμεσα θα γίνει σπορά και θα κατασκευαστούν άλλα δύο γήπεδα, ενώ προχωρούν οι εργασίες στο κτίριο, όπου θα περιλαμβάνει αίθουσες γυμναστηρίου, προβολής βίντεο, αλλά και γραφεία.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει το δικό του προπονητικό κέντρο, με την παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών χρόνων.

Πηγή: goalpost

Δείτε επίσης:

Γ’ Εθνική: Ήρθε… 7η λύση συνεργασίας με προπονητή!

Σαντορίνη 2020: Έριξε τη δική της «βόμβα»!

Γ’ Εθνική: Αλλαγή έδρας λόγω εορταστικών εκδηλώσεων

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής

The post Ολυμπιακός Βόλου: Συνεχίζονται τα έργα στο προπονητικό κέντρο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com