Ολυμπιακός: Η Ακαδημία ανέβαλε το summer camp (pic)

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού αποφάσισε να αναβάλλει το φετινό summer camp που ήταν προγραμματισμένο για τις 15 με 19 Ιουνίου λόγω κορονοϊού.

Αναλυτικά

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειες τους, η Ακαδημία του Ολυμπιακού αναβάλλει το φετινό summer camp που ήταν προγραμματισμένο για τις 15 με 19 Ιουνίου.

Τα summer camp του Ολυμπιακού πραγματοποιούνται ανελλιπώς τα τελευταία 19 χρόνια, με τη συμμετοχή να ξεπερνά τον αριθμό των 300 παιδιών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Επιτρεπόντων των συνθηκών, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για καινούρια ημερομηνία διεξαγωγήςα summer camp του Ολυμπιακού πραγματοποιούνται ανελλιπώς τα τελευταία 19 χρόνια, με τη συμμετοχή να ξεπερνά τον αριθμό των 300 παιδιών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειες τους, η Ακαδημία του Ολυμπιακού αναβάλλει το φετινό summer camp που ήταν προγραμματισμένο για τις 15 με 19 Ιουνίου. Τα summer camp του Ολυμπιακού πραγματοποιούνται ανελλιπώς τα τελευταία 19 χρόνια, με τη συμμετοχή να ξεπερνά τον αριθμό των 300 παιδιών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Επιτρεπόντων των συνθηκών, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για καινούρια ημερομηνία διεξαγωγής #olyfcacademy #olympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC Academy (@olyfcacademy) στις

Πηγή: gazzetta.gr