Ολυμπιακός: Θα διατεθούν και τη Δευτέρα (18/10) εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί απ’ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 21 Οκτωβρίου (22:00) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θα έχει στο πλευρό του πάνω από 2000 φιλάθλους. Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν την Παρασκευή, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν πως εισιτήρια θα υπάρχουν και τη Δευτέρα (18/10) εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, θα εξυπηρετηθούν τη Δευτέρα (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 3 έως 7 και όλων των άλλων θυρών που δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην EINTRACHT FRANKFURT, που θα διεξαχθεί στο «Deutsche Bank Park» την Πέμπτη 21/10/2021 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με τους γνωστούς τρόπους και με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στη Φρανκφούρτη, ως εξής:

Την Δευτέρα 18/10 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 3 έως 7 και όλων των άλλων θυρών που δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν λόγω της κακοκαιρίας, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Επειδή η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης απαγορεύεται να μεταβιβαστεί το εισιτήριο.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 28 € και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ”.

Πηγή: Sport24.gr