Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, χτύπημα δέχθηκε ο Λάιντνερ

Ο Μαρσέλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο Ολυμπιακός – Χάντερσφιλντ, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και ατομικό στο γυμναστήριο. Δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση ο Λάιντνερ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Εστεπόνα. Ο Μαρσέλο, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό με τη Χάντερσφιλντ, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και ατομικό στο γυμναστήριο.

Την προπόνηση δεν ολοκλήρωσε και ο Λάιντνερ, καθώς δέχθηκε χτύπημα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

“Ο Ολυμπιακός συνέχισε την Παρασκευή (2/12) για πέμπτη ημέρα τη χειμερινή του προετοιμασία του στην Εστεπόνα της Ισπανίας.

Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του νικηφόρου (2-0) φιλικού απέναντι στη Χάντερσφιλντ έκανε αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν αρκετά στο passing game και στην κατοχή της μπάλας.

Όταν αυτή χανόταν, η εντολή που είχε δοθεί στους ποδοσφαιριστές ήταν να ασκηθεί γρήγορη πίεση. Η απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ο Μαρσέλο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και ατομικό στο γυμναστήριο. Ο Λάιντνερ δεν ολοκλήρωσε την απογευματινή προπόνηση, καθώς δέχθηκε ένα κτύπημα από άμεση πλήξη στον έσω πλατύ μυ του δεξιού του γόνατος. Ακολούθησε παγοθεραπεία και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του”.

Πηγή: Sport24.gr