Ολυμπιακός: Προς ολοκλήρωση και των τυπικών για Χασάν, ξεκαθαρίζει του Μεριά

Ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του και τυπικά πια στον Ολυμπιακό ενώ ο Γιασίν Μεριά περιμένει νεότερα για το μέλλον του έως την Τρίτη.

Ο Αχμέντ Χασάν – όπως έχετε διαβάσει και νωρίτερα – αναμένεται να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό. Επίσημη ή ανεπίσημη επιβεβαίωση από Μπράγκα ή Ολυμπιακό δεν υπήρξε, ωστόσο οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως ο διεθνής και έμπειρος στράικερ θα κλείσει με δανεισμό έξι μηνών και πιθανώς με οψιόν αγοράς. Πηγές μάλιστα από την Πορτογαλία έκαναν λόγο για άφιξη του παίκτη την Παρασκευή στην Αθήνα ή ότι μπορεί ήδη να βρίσκεται εδώ. Άλλες πληροφορίες μιλούσαν για πιθανότητα να κλείσει για το καλοκαίρι ο Χασάν, όμως με δεδομένο πως ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε τον παίκτη και μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να μπουν άλλα πράγματα στην συζήτηση και στην εξίσωση για ρόστερ – προπονητή φαίνεται πως το deal θα είναι για τώρα.
 
Σχετικά με τον Μεριά το πιο έντονο ενδιαφέρον που έχει είναι για δανεισμό από τουρκικές ομάδες. Ο Τυνήσιος διεθνής μπακ θα περιμένει μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη εάν θα υπάρξουν νεότερα για το μέλλον του. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο εάν δεν καλυφθεί από τις προτάσεις ο Ολυμπιακός να μην φύγει αλλά να έχει αισθητά μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: gazzetta.gr