Οριστική διακοπή σε φιλικό στην Ισπανία, παίκτης κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο

Το φιλικό παιχνίδι της Κόρδοβα με τη Ρασίνγκ Φερόλ διακόπηκε στο ενδέκατο λεπτό γιατί ο αδερφός του Νεμάνια Γκούντελι, Ντράγκι, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Οι άνθρωποι που έτρεξαν να τον βοηθήσουν κατάφεραν να τον επαναφέρουν με καρδιακές μαλάξεις και μάλιστα όταν απέκτησε τις αισθήσεις του θέλησε να συνεχιστεί το ματς.

Άσχημη εξέλιξη είχε ο φιλικός αγώνας της Κόρδοβα με τη Ρασίνγκ Φερόλ, καθώς ο Ντράγκι Γκούντελι, αδερφός του Σέρβου μέσου της Σεβίλλης, Νεμάνια, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 11ο λεπτό.

Οι πρώτες βοήθειες του προσφέρθηκαν άμεσα και ο παίκτης της Κόρδοβα ανέκτησε τις αισθήσεις του. Μάλιστα μπήκε αμέσως το ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο και τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ενώ η νεότερη ενημέρωση της ομάδας είναι ότι η υγεία του είναι σε σταθερή κατάσταση.Μάλιστα όταν ο Ντράγκι Γκούντελι κατάλαβε ότι τον έβαζαν στο ασθενοφόρο ζήτησε να μην μπει και να συνεχίσει το ματς, όπως αναφέρουν και τα ισπανικά ΜΜΕ. Το παιχνίδι φυσικά δεν συνεχίστηκε, καθώς το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα.Πηγή: Sport24.gr