Ουάρντα, εκδρομές, τραυματισμοί…

Ο Inspector Gazzet αναρωτιέται με τον Αιγύπτιο μέσο και τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχει υποπέσει σε λίγες εβδομάδες αλλά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Καλησπέρα αγαπημένα μου Gazzettόπαιδα. Επέστρεψα μετά το σκάουτινγκ που έκανα στα γήπεδα της Ευρώπης τώρα που οι μικρές Εθνικές ομάδες έδιναν δεκάδες ματς. Δυστυχώς ανθρώπους από ελληνικές ομάδες δεν είδα. Ισως να ήταν και τυχαίο. Ισως λέω, αν και δεν τις κόβω ν’ ασχολούνται. Να ‘ναι καλά οι Καρντόσο, Εσιέν, Λέσκοτ και Μπερμπάτοφ. Πεταμένα λεφτά.

Την κλείνω την παρένθεση γιατί θ’ ασχοληθώ με τον κύριο Αμρ Μετχάντ Μοχσέν Ουάρντα. Ωραίος τύπος που λέει κι ένα παιδί στα γραφεία του gazzetta.gr. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν αποφάσισε να σκάσει μισό εκατομμύριο ευρώ στον Παναιτωλικό για τον Αιγύπτιο και όπως ενημερώθηκα την επόμενη μέρα οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου πήγαν στην εκκλησία ν’ ανάψουν κι ένα κεράκι για το θαύμα που πέτυχαν.

Το ένα πειθαρχικό παράπτωμα του Αιγύπτιου έχει γίνει γνωστό. Πήγε στην πατρίδα του λέει για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων και ξέχασε να γυρίσει. Παρά το γεγονός ότι ζήτησε (και πήρε) επιπλέον μια μέρα άδεια εντούτοις πέρασαν κι άλλες μέχρι να τον βρει ο Μίχελ. Μέχρι και τον πατέρα του έψαξαν στον ΠΑΟΚ.
 

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...