Ουζουνίδης: «Σίγουρος για Μπογέ, θα έρθει το γκολ»

Για τρίτο συνεχόμενο φιλικό η ΑΕΚ δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ανησυχεί.

Η Ενωση αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Ατρόμητο αλλά ο προπονητής της είδε αυτά που ήθελε να δει και είναι σίγουρος ότι θα έρθουν και τα γκολ, από τη στιγμή που η ομάδα κάνει ευκαιρίες. 

«Ήταν φανερό ότι παρουσιάσαμε διαφορετικό πρόσωπο και είναι λογικό όσο περνάνε οι μέρες, είμαστε καλύτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης και από πλευράς δημιουργίας φάσεων είμαστε καλύτεροι. Αυτό που είδα σήμερα είναι ότι έγινε καλύτερη προσπάθεια στο να βγάλουμε κάποιες φάσεις που θέλουμε και δουλέυουμε. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να τις βγάλουμε ακόμα περισσότερο. Ότι δε βάλαμε γκολ δε μου λεέι κατί, δημιουργήσαμε πάρα πολύ καλές ευκαιρίες. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι τα παιδιά προσπαθούν και θα βγάλουν αυτές τις φάσεις», είπε αρχικά ο Ουζουνίδης, ο οποίος φυσικά σχολίασε και τον τραυματισμό (θλάση) του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. 

«Ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι με στεναχώρησε πολύ. Σε αυτήν τη φάση καμιά φορά είναι καλύτερο να μη δεις πράγματα, αλλά να έχεις τους παίκτες σου υγιείς, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα γιατί οι μέρες πλησιάζουν. Περιμένουμε τη Δευτέρα την κλήρωση για τον αντίπαλό μας. Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Δώσαμε τον χρόνο που θέλαμε σε κάποια παιδιά να πάρουν τα λεπτά που χρειάζονται. Έχουν μείνει δύο παιχνίδια με τον Άρη και τη Γαλατά, οπότε πρέπει σιγά σιγά να πάρουν οι παίκτες περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστούν, τουλάχιστον 14-15 παίκτες σε αυτήν τη φάση να είναι πιο καλά».

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...