Ουζούνης: Έχω χαμηλό μοριακό φορτίο και δεν μεταδίδω εύκολα τον ιό!

Διαβάστε το κείμενο που αναρτήθηκε από τον ποδοσφαιριστή της Θύελλας Σαρακηνών, Γιάννη Ουζούνη στη σελίδα που έχει στο facebook και εξηγεί το πως βγήκε θετικός στον κορονοϊό και αναβλήθηκαν οι προπονήσεις της ομάδας του:

Με απόλυτη ατομική και κοινωνική ευθύνη σας ενημερώνω πως την Πέμπτη 06/08 υποβλήθηκα σε τεστ COVID-19 λόγω ταξιδιού μου στο εξωτερικό που θα έκανα τις επόμενες ημέρες και προϋπέθετε την διενέργεια ελέγχου και βγήκα θετικός.

Από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και έπειτα τέθηκα σε καραντίνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η κοπέλα μου είναι αρνητική στο τεστ και μπήκε και η ίδια σε καραντίνα καθώς ήταν το άτομο που είχα άμεσες επαφές όπως απαιτείται σε απομονωμένο χώρο εκτός του σπιτιού μας. Ενημερώθηκαν άμεσα τα άτομα που είχα επαφή σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και όσοι ήταν αναγκαίο προέβησαν και οι ίδιοι σε τεστ. Σε ότι αφορά την δίκη μου κατάσταση είμαι καλά δεν έχω κάποιο σύμπτωμα και σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τεστ έχω χαμηλό μοριακό φορτίο γεγονός που σημαίνει ότι δεν μεταδίδω εύκολα τον ιό!

Είμαι και θα παραμείνω σπίτι μου σε καραντίνα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται! Μέσα από τη δίκη μου εμπειρία και κυρίως το άγχος που προκαλεί όλη αυτή η κατάσταση και ο κοινωνικός περίγυρος σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε όλοι τις οδηγίες τον ειδικών και να μην παραμελήσετε τυχόν «αθώα» συμπτώματα για το καλό όλων μας!

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και εύχομαι όλοι να είστε καλά !

The post Ουζούνης: Έχω χαμηλό μοριακό φορτίο και δεν μεταδίδω εύκολα τον ιό! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...