ΟΦΗ: Μαθητές δημοτικού επισκέφθηκαν το ΒΑΚ, προπονήθηκαν και γνώρισαν προπονητή και παίκτες

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού ο ΟΦΗ φιλοξένησε μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, οι οποίοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες προπονητών της ακαδημίας.

Σε μία ακόμη δράση προχώρησε ο ΟΦΗ. Συγκεκριμένα παιδιά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου φιλοξενήθηκαν στο ΒΑΚ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδα Αθλητισμού.

ΟΦΗ: Μαθητές δημοτικού επισκέφθηκαν το ΒΑΚ, προπονήθηκαν και γνώρισαν προπονητή και παίκτες

Οι μαθητές προπονήθηκαν από προπονητές της ακαδημίας, ενώ γνώρισαν από κοντά τον Νίκο Νιόπλια, μέλη του σταφ, αλλά και παίκτες της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

“Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε σήμερα (29/9) το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, καθώς, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23-30/9), η ομάδα μας φιλοξένησε τους μικρούς μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου!

Αρχικά, τα παιδιά συνάντησαν τον Τεχνικό Διευθυντή των τμημάτων υποδομής, κ. Μανώλη Πατεμτζή, ο οποίος τους μίλησε για τα οφέλη και τις αξίες του αθλητισμού.

Στην συνέχεια προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των προπονητών της ακαδημίας, ενώ γνώρισαν από κοντά τον προπονητή, μέλη του τεχνικού επιτελείου αλλά και τους παίκτες της πρώτης ομάδας.

Στο τέλος τα περίμενε μια μεγάλη έκπληξη από τον ΟΠΑΠ, τον μεγάλο χορηγό της ομάδας μας”.

Πηγή: Sport24.gr