ΟΦΗ: Στασιμότητα με τους παίκτες, «καίει» του προπονητή

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στο μέτωπο των ανανεώσεων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, με τον Μάνθο Πουλινάκη να χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα του προπονητή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε το βράδυ του Σαββάτου (10/05) την εξουσιοδότηση από το ΔΣ για να χειριστεί προσωπικά το θέμα του προπονητή. Όλα δείχνουν πως ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα αποχωρήσει οριστικά από τους Κρητικούς και θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και την Εστορίλ. Αυτό σημαίνει πως ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου, μαζί με τους συνεργάτες του, θα πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο τεχνικό της ομάδας έτσι ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έχουν «παγώσει» και οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν. Περιπτώσεις όπως του Μακρή και του Ντουντού ή των δανεικών Ντάνι Φερνάντεζ και Ζε Εντουάρντο δεν είχαν καμία εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα, καθώς σε απόλυτη προτεραιότητα είναι το ζήτημα του προπονητή. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, αν φέρει μια καλή πρόταση για τους Κρητικούς, ο Μάρκο Ζόρο καθώς εκδήλωσε επιθυμία να φύγει από την ομάδα παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο…