“Ούτε απογοητευόμαστε, ούτε ενθουσιαζόμαστε”

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League έχει μπει ο Απόλλωνας Λάρισας, κάτι το οποίο και παραδέχθηκε ο Σάκης Θεοδοσιάσης μετά την ολοκλήρωση της φιλικής ισοπαλίας με τον Απόλλωνα Πόντου στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Πιο Αναλυτικά:

“Σίγουρα ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Γνωρίζουμε πλέον πως στις 22 του μήνα το πρωτάθλημα ξεκινά και την άλλη βδομάδα θα γίνει η κλήρωση και την Πέμπτη θα ξέρουμε το πρόγραμμα.

Θέλουμε να κρατάμε την ομάδα σε εγρήγορση. Σήμερα είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το αντιμετωπίσαμε σαν ένα ματς πρωταθλήματος. Παίξαμε για πρώτη φορά στο γήπεδο που χρησιμοποιούμε σαν έδρα, το στάδιο Αλκαζάρ, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ξεκάθαρο στόχο τον πρωταθλητισμό.

Θεωρώ πως τα παιδιά διαχειρίστηκαν πάρα πολύ σωστά το παιχνίδι και στα δύο ημίχρονα. Δικαίωσαν τις προσδοκίες του παιχνιδιού κόντρα σε μία ομάδα που είναι καλή και με ποιότητα. Δημιουργήσαμε πάρα πολλά προβλήματα στον αντίπαλο και πολλές τελικές.

Εμείς ούτε απογοητευόμαστε, ούτε ενθουσιαζόμαστε από αυτά τα παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε είναι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε από όλες τις πλευρές έτοιμοι κι είμαι αισιόδοξος πως θα το πετύχουμε. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου κι όλοι ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα με πειθαρχεία και προσήλωση. Εμείς περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...