Ούτε τώρα ο Απόλλωνας!

Για μια ακόμη αγωνιστική ο Απόλλωνας έμεινε στην ισοπαλία, αυτήν την φορά στο 1 – 1 στην Φιλιππούπολη με τον Αλμωπό Αριδαίας στο πλαίσιο της 11ης Αγωνστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Ο Απόλλωνας έκανε πέντε πλέον τους βαθμούς του παραμένοντας στην πρότελευταία θέση του Ομίλου, ενώ ο Αλμωπός συνεχίζει στην 8η θέση με 14 βαθμούς πλέον και νιώθει ακόμα πιο άνετα.

Για τον Απόλλωνα άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό ο Κώστας Χατζής. Ο Βίγια εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με τον Νούσιο να πιάνει την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και εν συνεχεία ο Κώστας Χατζής από κοντά με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Ντόκιτς για το 1 – 0.

Ο Αλμωπός όμως βρήκε απάντηση πριν το ημίχρονο. Και συγκεκριμένα στο 45′ μετά από γύρισμα παράλληλο στην εστία από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον αμαρκάριστο Πρίκα που από κοντά έφτασε στο 1 – 1.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή των κινήσων χωρίς όμως και την ουσία. Ο Αλμωπός δεν απείλησε σε κανένα σημείο του δευτέρου μέρους, δεν απειλήθηκε όμως κιόλας. Έτσι μοιραία έμεινε το 1 – 1 και ο Απόλλωνας έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς νίκη.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Σκούπρας, Τιμπουέ, Καλούσης, Γιαννίτσης, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (66′ λ.τ. Παναγιώτου), Νούσιος (87′ Ζιάκας), Λεμάνγκρ, Βίγια.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Γιαλαμούδης, Κολαράς, Τριανταφυλλάκης (88′ Μαγγίζης), Ασλαμπάλογλου, Κέθρι (75′ Ζαχαρός), Καράμπελας, Πρίκας, Γιουκούδης (70′ Μπακουτσής), Ρόβας.

Διατητικό «Κουαρτέτο»
Βρέσκας (Πιερίας), Τοροσιάδης, Τυριακίδης (Μακεδονίας), Μαχαίρας (Αθηνών).