Ο Άρης «έψαξε» την περίπτωση του Φερχάτ!

Ο Άρης έχει ρίξει δίχτυα στη γαλλική αγορά και κοίταξε έντονα την περίπτωση του Ζινεντίν Φερχάτ αλλά το ενδιαφέρον ομάδων της Ligue 1 σε συνδυασμό με το κασέ του Αλγερινού παίκτη ύψωσαν εμπόδια.

Πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή καθώς τα τελευταία δύο χρόνια αναδείχθηκε καλύτερος πασέρ της Ligue 2 με τη φανέλα της Χάβρης, ενώ είναι και ο ρέκορντμαν ασίστ στο ίδιο Πρωτάθλημα έπειτα από τις 20 που μοίρασε την περίοδο 2017-18. Ο Φερχάτ αγωνίζεται σε όλο τον χώρο της μεσαίας γραμμής, τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα στον σχηματισμό (4-3-3) που θέλει να παίξει ο Άρης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» θέλησαν να μάθουν τα δεδομένα της υπόθεσής του.

Ο Φερχάτ μένει ελεύθερος από τη Χάβρη καθώς απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού Πρωταθλήματος. Μέσα σ’ αυτές είναι και η Στρασμπούρ. Συν τοις άλλοις, πληροφορίες θέλουν τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή να αξιώνει ένα ποσό άνω των 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...