Ο… άτυχος και ο… τυχερός!

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Θερμαϊκός Στομίου και Αστέρας Νέου Περιβολίου, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Ρεσιτάλ από χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, που μπορούν να τα βάλουν και με την τύχη τους. Καθώς είχαν δύο δοκάρια, αλλά και χαμένο πέναλτι!

Πρώτα στο 20′ ο Ρίζος Οικονόμου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ενώ στο 35′ ο Ρίζος Οικονόμου εκτέλεσε κόρνερ, ο Αλεξίου σούταρε, αλλά και αυτός είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Με την εκκίνηση του δεύτερου μέρους είχαμε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία χαμένη για τους γηπεδούχους. Ο Κώστας Αργύρης του Ιωάννη έκανε πέναλτι πάνω στον Ρίζο Οικονόμου, το οποίο σφύριξε ο διαιτητής.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιορδανίδης, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ τον… «ψάρωσε» και απέκρουσε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας. Στη συνέχεια της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με τελικό αποτέλεσμα το 0 – 0.

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Δάλλας, Χλωρός, Αλεξίου, Πολύζος, Χατζηλιόντας, Οικονόμου Ρ., Πατέτσος (75′ Ταπατάς), Ιορδανίδης, Τσερίκου Γκρ. (Τσερίκου Ντ.), Καρατζιόλης (40′ λ.τ. Βλούχος (75′ Αλβανός)).

Αστήρ Ν. Περιβολίου (Γιάννης Τσιάρας – Ζήσης Τσιμπουκλής): Παπανικολάου, Τσιάρας Ν., Μπαλαντζάρας π., Μάλτζαρης, Τσιάρας Γ., Αργύρης Κ.Ι., Αργύρης Κ.Γ., Μάγειρας, Διάλλας, Αγγελίδης, Μπίμπα.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Γούλας, Κοντονάσιος.