Ο Αλέκος Ριζούλης οδήγησε το Συκούριο στη δεύτερη του νίκη!

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄1 τοπικής κατηγορίας σημείωσε ο Κίσσαβος Συκουρίου, καθώς επικράτησε του Άρη Κουλουρίου στο γήπεδο του Πουρναρίου.

Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλέ πήρε τη νίκη και έφθασε τον ένα βαθμό κι ενώ ο Κίσσαβος Συκουρίου έχει προλάβει από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές να μειώσει τη διαφορά που ξεκίνησε με -6 λόγω τιμωρίας από τη περσινή αγωνιστική περίοδο.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Γιώργου Νεράτζη δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζει ψηλά στη βαθμολογία του 1ου ομίλου έχοντας τέσσερις βαθμούς.

Στο 25ο λεπτό του αγώνα ο Αλέκος Ριζούλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σούταρε, κέρδισε τον Γιάννη Τζικόπουλο κι έκανε το 1 – 0 για τον Κίσσαβο Συκουρίου.

Στο υπόλοιπο του αγώνα χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες με τους Τζιούρα και Γκαντόγλου για τους γηπεδούχους και τους Μητρούσια, Χριστοδούλου, Γκόλαντα και Νεράτζη από πλευράς Άρη Κουλουρίου.

Με τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτών αγώνα, ο Άλεκος Ριζούλης «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Μιχαλέ με κεφαλιά ύστερα από ωραία σέντρα του Αλέξανδρου Κάτσα.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιάννης Μιχαλές): Πατούνας, Βαρσάμης, Βελής, Γκανάτσιος, Γκρέτσης, Πότσης (65′ Ζαϊρές), Κάτσας, Κορδέλας (46′ Κρητικός (88′ Τόπης)), Ριζούλης, Ζιώγας (70′ Γκαντόγλου), Τζιούρας.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Τζικόπουλος, Καρλιγκιώτης Μ., Αβέλλας, Ραπτοτάσιος (65′ Κρητικός), Μιχόπουλος (60′ λ.τ. Κουρούκας), Νεράτζης, Πρατσίλας, Καρλιγκιώτης Απ. (46′ Χριστοδούλου), Μητρούσιας, Μοσχοβίτης, Γκόλαντας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Πάλλας, Κοντογιώργος Θ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...