Ο Αρσένης του έδωσε τους τρεις βαθμούς!

Χάρη στο τέρμα του Δημήτρη Αρσένη στο 54ο λεπτό, το Μαυροβούνι έφυγε από το Ελευθεραί με τους τρεις βαθμούς, αφού κέρδισε την ομώνυμη ομάδα με 1 – 0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Τους τριάντα βαθμούς έφθασε η ομάδα του Γιάννη Σιάρκου με τη νίκη αυτή, με τον νεαρό τεχνικό να κάνει και θετικό ντεμπούτο στο πάγκο «πετεινών» κι ενώ το Μαυροβούνι συνεχίζει στη πέμπτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, το Ελευθεραί και η ομάδα του Άκη Ταυλαρίδης παρέμεινε στην ένατη θέση της βαθμολογίας με είκοσι δύο πόντους.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και τη συνάντηση των δύο ομάδων στο Ελευθεραί πέτυχε ο Δημήτρης Αρσένης στο 54′ με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα όπου και κατέληξε στα δίχτυα του Άρη Μόσιαλου για το 0 – 1.

Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές στο ματς με τους Ζησόπουλο (30′), Γιώργο Χατζή (35′) και Παντελή Βενέτη (66′), όμως το σκορ υπέρ του Μαυροβουνίου έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Αγγελούλη.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ελευθεραί (Άκης Ταυλαρίδης): Μόσιαλος, Ανυφαντής, Χατζής Γ. (60′ Χατζής Κ.), Βλησαρούλης, Κολοβός, Δάσσιος, Ζησόπουλος (77′ Παυλόπουλος), Καραγκιόζης (70′ Βασιλόπουλος), Ποντίκας (72′ Θανάς), Βενέτης, Παιδής.

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Νότας, Κολιοφούτης, Τατσέλος, Σπανός (81′ Μπάγκας Αρ.), Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης (65′ Τριάντης), Αρσένης (90’+1′ Σιδέρης), Βούκουτος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Γκάγκας, Νίκζας.