Ο Βαλάντης Σακοράφας (Χ)άρισε τον βαθμό στο Αργυροπούλι!

Χάρις σε τέρμα του Βαλάντη Σακοράφα, η Δόξα Αργυροπουλίου κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Φαλάνη και ας έχανε 2 – 0 έως το 79′!

Η ομάδα των Σπύρου Μπέλτσιου και Κώστα Τσιάγκου κατάφερε να γυρίσει από την κόλαση στο παιχνίδι με τον Σμόλικα Φαλάνης και να φύγει με τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από το ματς.

Οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 51ο λεπτό με τον Μπέτση, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη κάθετη μπαλιά του Γκατζούλη στον Σκούπρα, με τον τελευταίο να «σπάει» στο δεύτερο δοκάρι στο Μπέτση που από κοντά έκανε το 1 – 0.

Στην επανάληψη και στο 75′ μετά από μπαλιά του Λάλλου, ο Πίρε υποδέχθηκε ωραία τη μπάλα και γύρισε, σουτάροντας για το 2 – 0, με τους φιλοξενουμένους να βρίσκουν την απάντηση που έψαχναν στο 79′ με τον Πλιάτσικα μετά από κάθετη πάσα στο χώρο του Σπύρου Μπέλτσιου.

Το τελικό 2 – 2 διαμόρφωσε στο 90′ ο Βαλάντης Σακοράφας, παίρνοντας την κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Σπύρου Μπέλτσιου και κερδίζοντας τον Γραβάνη για δεύτερη φορά στο ματς για το τελικό 2 – 2.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης: Γραβάνης, Νασιάκος, Κολοβός, Ζαμπέτας (55′ Τσιρογιάννης), Σκούπρας, Μολάς, Μπέτσης, Λάλλος, Πίρε (78′ Χασιώτης), Γουλούλης (46′ Γκατζούλης), Κακαζούκης (61′ Μπόντε).

Δόξα Αργυροπουλίου (Σπύρος Μέλτσιος – Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος Αστ., Νικολακούλης, Παραφέστας, Μπαχτσιβάνος Στ., Σακοράφας Βασ. Σακοράφας Βαλ., Τσιάγκος (62′ Πλιάτσικας), Καρακίτσιος, Λεσάι (55′ Μπέλτσιος), Καλόγηρος, Τσούτσας (67′ Πέρκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Πάλλας, Σιαπλούλης.