Ο Βασίλης Μπάτσικας στο πλευρό του Αντώνη Γκουντάρα για τον Δήμο Αγιάς

Ηταν τιμή για μένα η πρόσκληση για συμμετοχή στον συνδυασμό του Αντώνη Γκουντάρα. Η αλληλοεκτίμηση δεν ηταν το μονο κίνητρο για να τον ακολουθήσω.

Η καθημερινή παρουσία μου σε όλες τις περιοχές του δήμου Αγιάς, στην ψυχαγωγία των ανθρώπων και η επαφή μαζί τους, δημιούργησαν τις συνθήκες πέρα απο το ατομικό να αποφασίσω σοβαρά να ασχοληθώ με το συλλογικό.

Η ευαισθησία μου – μέσω της μουσικής – στα δύσκολα αυτά χρόνια που ανέδειξαν την ανάγκη της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας θα στρατευτεί πλέον στην υπηρεσία όλων τον δημοτών.

Στα προβλήματα των περιοχών και των ανθρώπων, η ικανότητα μου να αφουγκράζομαι τις αγωνίες των πολιτών, εφόσον με επιλέξετε, θα εξελιχθεί στην δικη σας φωνή στο δημοτικό συμβούλιο, που θα συγκροτηθεί με την νέα θητεία.

Στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που θα επιλέξετε στις 26 Μαΐου 2019 -αν με συμπεριλάβετε – θα είναι ευθύνη για μένα, μαζί με τον δήμαρχο και τους συνοδοιπόρους μου, να επιλύσουμε αποτελεσματικά και προς όφελος όλων τα προβλήματα και να σταθούμε διπλα σας για έναν σύγχρονο και προοδευτικό δήμο Αγιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...