Ο «Βασιλιάς Όττο» στην Λάρισα!

Ο «Βασιλιάς Όττο» ήρθε στην Λάρισα!

Η Εθνική ομ΄άδα ποδοσφαίρου, το καλοκαίρι του 2004 πέτυχε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, κατακτώντας το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Το success story του Γερμανού προπονητή, Ότο Ρεχάγκελ έγινε ταινία και τα Victoria Cinemas, σας την φέρνουν στην Λάρισα!

Προβολές:
Πέμπτη 16/09 & Παρασκευή 17/09 ΩΡΑ: 20:30
Σάββατο 18/09 & Κυριακή 19/09 ΩΡΑ: 22:00
Δευτέρα 20/09 έως Τετάρτη 22/09 ΩΡΑ: 20:30

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΚΣ
Ηθοποιοί: Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Βασίλης Γκαγκάτσης, Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Ότο Ρεχάγκελ, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Ιωάννης Τοπαλίδης.
Διάρκεια: 80 λεπτά
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: Αθλητική

Το καλοκαίρι του 2004, η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη με την πιο αναπάντεχη νίκη της στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι θεατές ανά τον κόσμο παρακολούθησαν με δυσπιστία και δέος τα αουτσάιντερ του θεσμού, μία ομάδα, η οποία χωρίς να έχει καμία απολύτως νίκη σε σημαντική διοργάνωση, κατατρόπωσε τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτό τον απροσδόκητο θρίαμβο ήταν ο θρυλικός Γερμανός προπονητής, ο ‘Βασιλιάς’ Όττο Ρεχάγκελ. Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες για την χώρα του, πήρε την παράτολμη απόφαση να εγκαταλείψει την αυτοκρατορία του, για να αναλάβει την αδύναμη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αυτή είναι ιστορία για το πως δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες ενώθηκαν, μίλησαν την ίδια γλώσσα και έγραψαν μαζί ένα νέο κεφάλαιο στην Ελληνική μυθολογία.