Ο Βούκουτος έβγαλε κερδισμένο της αγωνιστικής το Μαυροβούνι!

Ο Αποστόλης Βούκουτος ήταν αυτός που έκρινε το ματς στο Μαυροβούνι με τη τοπική ομάδα όπου και επικράτησε με 1 – 0 της Αστραπής Νέας Πολιτείας για την 20η αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Μετά τις ισοπαλίες σε Αμπελιά και Αβέρωφ, το συγκρότημα του Γιάννη Σιάρκου ήταν ο κερδισμένος στην αγωνιστική αυτή, καθώς έφθασε τους τριάντα οκτώ βαθμούς και μείωσε κι άλλο τη διαφορά από τη πρώτη τριάδα στον πίνακα της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, οι «πορτοκαλί» του Κώστα Τσότσου έφυγε από το Μαυροβούνι χωρίς το θετικό πρόσημο παρά τις όποιες ευκαιρίες υπήρχαν στον αγώνα κι έτσι η Αστραπή παρέμεινε στους είκοσι δύο βαθμούς και τη δωδέκατη θέση.

Το μοναδικό γκολ λοιπόν που «χώρισε» τις δύο ομάδες, σημειώθηκε στο 66′. Ο Αποστόλης Βούκουτος με εντυπωσιακό «ψαλιδάκι» κέρδισε τον νεαρό τερματοφύλακα της Νέας Πολιτείας, Κατσικά και οι «πετεινοί» με 1 – 0 επικράτησαν της Αστραπής στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Ακόμη, από τη πλευρά του το Μαυροβούνι είχε δύο καλές στιγμές με τους Νίκο Μπατζέλα και Αντώνη Τριάντη, ενώ από τη πλευρά της η Νέα Πολιτεία είχε καλές στιγμές στο ματς με τους Σωκράτη Φακίτσα και Δημήτρη Σταθάκο.

Πάντως, οι άνθρωποι της Νέας Πολιτείας εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Μπράμη για τις αποφάσεις που είχε στο παιχνίδι με το Μαυροβούνι.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Μπατζέλας Β., Κολιοφούτης, Τατσέλος, Τριάντης (90′ Σιδέρης), Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης (60′ Σπανός), Αρσένης (78′ Μπάγκας Αρ.), Βούκουτος.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Κατσίκας, Χλωρός, Σκόμπας, Κατσιάνος, Ζήσης, Φακίτσας, Καφφές, Πράπας, Καλτσάς, Γερακίνης (75′ Αντωνόπουλος), Σταθάκος (70′ Θεοχάρης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπράμης, Κοτούμπας Δ., Γούλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...