Ο Βρσάλικο βρίσκεται στα “ραντάρ” της Σαλερνιτάνα

Η Σαλερνιτάνα εξετάζει την περίπτωση του Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα.

Ο Σίμε Βρσάλικο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό από τον περασμένο Νοέμβριο και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και εξακολουθεί να αποτελεί ελεύθερος.

Σημερινό (02/02) δημοσίευμα του ιταλικού “Il Matino” αναφέρει ότι η Σαλερνιτάνα που αγωνίζεται στη Serie A, εξετάζει την περίπτωση του Κροάτη ακραίου αμυντικού. Για την περίπτωσή του δεν υπάρχει “πίεση – χρόνου”, καθώς η αγορά για τους ελεύθερους παίκτες είναι ακόμα ανοικτή.

Ο Βρσάλικο αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό εννέα φορές σε όλες τις διοργανώσεις, οι έξι των οποίων στην Ευρώπη, πριν αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.

Πηγή: Sport24.gr